Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Jakie są Wasze opinie o tytanowych obrączkach?

04-27-2017, 07:39 AM
Post: #1
Jakie są Wasze opinie o tytanowych obrączkach?
Jestem bardzo ciekawa Waszego zdania na temat tytanowych obrączek. Mój partner zaproponował je jako obrączki ślubne zamiast tradycyjnych złotych i wciąż się waham. Co Wy o nich myslicie?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-27-2017, 09:23 AM
Post: #2
Jakie są Wasze opinie o tytanowych obrączkach?
Dla mnie kochanego złotka nigdy za wiele Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-27-2017, 10:12 AM
Post: #3
Jakie są Wasze opinie o tytanowych obrączkach?
Ja z kolei uważam, że to bardzo fajna alternatywa dla złota. Raz, że tytanowe obrączki są dużo tańsze, dwa, da się je zrobić bardzo stylowo, już nie wspomnę o tym, że mogą być wyjatkowe jeszcze pod względem koloru.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-27-2017, 12:10 PM
Post: #4
Jakie są Wasze opinie o tytanowych obrączkach?
Też myślę, że obrączki z tytanu są ciekawe, przede wszystkim dlatego, że są o wiele wytrzymalsze od złota.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-27-2017, 01:11 PM
Post: #5
Jakie są Wasze opinie o tytanowych obrączkach?
Jak to?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-27-2017, 03:32 PM
Post: #6
Jakie są Wasze opinie o tytanowych obrączkach?
Złoto, żeby być twardsze musi być niższej próby, czyli de facto obrączka musi zawierać mniejszą zawartość czystego złota, stąd często próby 585 (999 to najwyższa próba, wtedy złoto jest bardzo plastyczne). A tu dostajesz piękną, przy tym lekką tytanową obrączkę. Jak chcesz dowiedzieć się więcej o zaletach i wadach takiej biżuterii to więcej dowiesz się tu: https://www.bizuteria-tytanowa.pl/blogs/...i-przeciw/. Ja jednak widzę, że jest coraz więcej pozytywnych opinii o tytanowych obrączkach ze względu właśnie na niską wagę i dużą wytrzymałość.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-27-2017, 06:05 PM
Post: #7
Jakie są Wasze opinie o tytanowych obrączkach?
Kurczę, dzięki za ten link, bo rzeczywiście sporo wyjaśnia. Widzę, że w tym sklepie oferują w razie czego wymianę takiej biżuterii, jeśli rozmiar.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
04-27-2017, 06:27 PM
Post: #8
Jakie są Wasze opinie o tytanowych obrączkach?
Tak i wymiana będzie za free, co z kolei też jest myślę fajną opcją. Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości